Foarte important! În atenția dv.

Articolele din această secțiune

--

VERASANTE pune în prim plan sănătatea, confortul și siguranța pacienților săi.

În acest scop, vă rugăm să aveți în vedere recomandările și regulile, din respect pentru dumneavoastră înșivă, ceilalți pacienți și personalul medical: Reguli importante pentru sănătatea dumneavoastră

Cabinetul medical Verasante este un cabinet particular de Pneumologie, dedicat pacienților cu suferințe respiratorii. În dorința de a vă oferi servicii medicale de calitate, cabinetul are în dotare aparatură de înaltă performanță, iar consultațiile sunt efectuate de specialiști în domeniu, medici pneumologi cu competențe în ecografia pleurală și tulburări de respirație în timpul somnului.

Înainte de a solicta o consultație sau un serviciu medical, vă rugăm să consultați informațiile și tarifele afișate în sala de așteptare.
Pacientul are dreptul să-și aleaga medicul și să accepte sau să refuze un act medical după ce a înțeles importanța, beneficiile și riscurile acestuia. Solicitarea unei consultații /serviciu presupune acceptarea protocoalelor și tarifelor cabinetului.
Orice serviciu medical oferit pacienților se efectuează DOAR cu consimțământul acestora.

Casa de Asigurări de Sănătate acoperă parțial nevoile de servicii medicale ale populației, restrictionând atât numarul de consultații ce poate fi acordat de medic/ora, cât și numărul de consultații de care poate beneficia fiecare pacient prin stabilirea pachetului de bază. Deasemenea, Casa de Asigurări de Sănătate nu validează toate consultațiile efectuate pacienților. Din acest motiv , unele consultații sau servicii trebuie plătite de către pacient.

Această secțiune a website-ului este actualizată în permanență ori de câte ori este nevoie, pentru a vă informa cât mai prompt despre utimele noutăți, cerințe, modificări legislative sau a serviciilor oferite, etc.
Vă recomandăm vizitarea periodică a acestei secțiuni.


Articole din secțiunea: Foarte important! În atenția dv.