TELEMEDICINA - în beneficiul pacienților noștri

Stimați pacienți,

Suntem într-o perioadă dificilă atât pentru bolnavi cât și pentru cadrele medicale.
Numarul celor infectați cu COVID-19 este in creștere, crește numărul solicitărilor pentru evaluare medicală.
Pentru rezolvarea acestor solicitări, pentru a preveni deplasări multiple și aglomerația la Cabinet, avem TELEMEDICINA .

Pacienții care au simptome respiratorii pot trimite mesaje prin SMS sau pe Whatsapp cu urmatoarele informații: nume, prenume, CNP urmate de descrierea simptomelor. Medicul vă poate cere precizări tot prin mesaje, apoi veăi primi recomandări pentru investigații și/sau tratament, iar, dacă e cazul, veți fi programat pentru o vizită medicală la cabinet.

Pacienții care au fost internați/tratați pentru infecție Covid vor transmite pe whatsapp poze dupa toate documentele medicale: bilete de externare, tomografii, radiografii, tratamente urmate, etc. Medicul vă va cere precizări ăi vă va face recomandări in funcție de fiecare situatie și, dacă este cazul, veti fi programat pentru o vizită medicală la cabinet.

Medicii de familie pot oricând să contacteze telefonic medicii pneumologi pentru clarificări în beneficiul pacienților.

Evitarea deplasarilor la cabinetul de pneumologie nu e o restricție a drepturilor pacienților ci o măsura benefică pentru creșterea eficienței actului medical în condiții de maximă siguranță.

număr telefon pentru mesaje/whatsapp:

0770.741.215
Dr. Enikö Vera PALL
Medic Primar Pneumolog