Articole Medicale pe-nțelesul tuturor

Articolele din această secțiune

Un stil de viață sănătos ne dorim cu toții. Pare simplu dar nu este așa. Trebuie să rezistăm la diverse oferte și reclame, să nu ne lăsăm pradă sedentarismului, să respectam orele de masă și de somn, să avem zilnic un timp pentru noi. Să ne cunoaștem propriul organism, să sesizăm la timp orice simptom, să luăm măsuri simple în afecțiunile banale, să nu abuzăm de medicamente, să ne prezentăm la timp la medic.

Nu există medicamente minune, nu există tratamente și diete miraculoase: starea de bine și sănătatea sunt rezultatele unui efort conștient, susținut permanent. Ca toate lucrurile prețioase din această lume, se câștigă greu și se pierd ușor.

Dar nu vrem să vă descurajăm, dimpotrivă dorim să vă asigurăm că întotdeauna există speranță și vrem să vă motivăm "să vă bateți" pentru ea, de aceea am creat această secțiune.

Am adunat aici câteva sfaturi și informații publicate de-a lungul vremii, dar întotdeauna de actualitate și vi le oferim în speranța că vă vor fi de ajutor. Sperăm și în continuare să vă aducem înformații de actualitate, din domeniul sănătății sistemului respirator.


Articole din secțiunea: Articole Medicale pe-nțelesul tuturor